Τρόποι πληρωμής

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Εταιρίας και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες προϊόντων της, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων από πλευράς του πελάτη.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα oleasoap.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, American Express, Diners Club  & Discover. Το oleasoap.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα (πρωτόκολλο 256bit SSL) για την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω πιστωτικής κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Επιπλέον, πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω του λογαριασμού σας στο PayPal. Όταν γίνεται η επεξεργασία της πληρωμής σας θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον του Paypal (PayPal), το οποίο προστατεύει τα προσωπικά σας στοιχεία από τυχόν διαρροή ή κατάχρηση. Οι συναλλαγές μέσω Paypal γίνονται σε πλήρως ασφαλές περιβάλλον με συνεχή χρήση πρωτοκόλλων ασφαλείας SSL και κρυπτογράφησης AES-256bit.
Για την πρόληψη των παράνομων συναλλαγών, το oleasoap.gr  διατηρεί το δικαίωμα να αποστέλλει παραγγελίες μόνο σε διευθύνσεις που ταιριάζουν με τη διεύθυνση χρέωσης του αγοραστή, όπως δηλώθηκε από τον ίδιο κατά τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας.
Εάν ένας αγοραστής είναι εγγεγραμμένος χρήστης PayPal, τα προϊόντα θα σταλούν μόνο στην επιβεβαιωμένη διεύθυνση PayPal. Ο αγοραστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την ακρίβεια των στοιχείων του που παρέχονται στο PayPal.

Τέλος, ο πελάτης μπορεί να πληρώσει και με αντικαταβολή. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα. Η πληρωμή γίνεται στον αντιπρόσωπο της εταιρίας ταχυμεταφορών κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας στο χώρο σας. Με την αγορά 4 τεμαχίων και πάνω, τα έξοδα της αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα. Για ποσότητα μικρότερη των 4 τεμαχίων τα έξοδα της αντικαταβολής για όλη την Ελλάδα ανέρχεται στα €3 (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).

Η ιστοσελίδα oleasoap.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο 256bit SSL (Secure Sockets Layer), για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet. Το πιστοποιητικό SSL του oleasoap.gr   έχει εκδοθεί από την εταιρία πιστοποίησης thawte.